Giant Tillbehör
Tillbehör

Vi tillhandahåller reservdelar och tillbehör för både skogsmaskiner och entreprenadmaskiner. Vi importerar hammare och gripare från Giant i Kina. Genom att vi skrotar skogsmaskiner kommer vi åt reservdelar och tillbehör för den begagnade marknaden. Men vi kan också kundanpassa med nya gripar och aggregat.

Tillbehör skogsmaskiner »
Tillbehör entreprenadmaskiner »

Skogsmaskiner
Skogsmaskiner

Vi handlar med alla kända märken av skotare och skördare och kan byta in din gamla maskin och kundanpassa en begagnad efter dina önskemål.

Vi har även ett reservdelslager genom att vi skrotar maskiner.

Läs mer »

LiuGong grävmaskin
Grävmaskiner

LiuGong är världens största tillverkare av grävmaskiner och kan med sin långa erfarenhet tillverka prisvärda maskiner i världsklass. De är ergonomiskt designade och använder pålitliga hydraliksystem från Kawasaki och kraftfulla och effektiva Cumminsmotorer.

De är CE märkta och anpassade för den europeiska marknaden.

Läs mer »

Däck
Däck

Vi tillhandahåller däck av fabrikatet Tutric till entreprenadmaskiner och fabriket Tianli till skogsmaskiner. Det går även att efterfråga begagnade skogsmaskinsdäck.

Däck skogsmaskiner »
Däck entreprenadmaskiner »

LiuGong hjullastare
Hjullastare

LiuGong är världens största tillverkare av hjulastare och kan med sin långa erfarenhet tillverka prisvärda maskiner i världsklass. De är ergonomiskt designade och klarar av grova underlag med sina kraftfulla och effektiva Cumminsmotorer.

De är CE märkta och anpassade för den europeiska marknaden.

Läs mer »

Announcement:

verkstaden5
Välkommen till Peters Skog- och Lastmaskiner AB.

Peters maskiner omfattas av två bolag, Peters Skogsmaskinsförsäljning AB och Peters Lastmaskiner AB. Vi säljer begagnade och nyproducerade maskiner samt tillbehör inom
såväl skog- som entreprenadbranschen.

Vår styrka är mångårig erfarenhet inom branschen, hög teknisk kompetens hos personalen samt ett stort nätverk såväl lokalt som internationellt. Genom att kunna erbjuda hög service med snabba leveranser har vi en trogen kundkrets världen över.

Som generalagent för LiuGong samt en rad olika produkter kan vi garantera förmånliga priser, utan mellanhänder till dig som kund.

Läs mer om Peters här!